Jätteballong / Zeppelinare

Visa var ni finns med en jätteballong, zeppelinare eller en uppblåsbar figur

Jätteballonger och zeppelinare är såklart något som drar blickarna till sig. Det finns även stora belysta ballonger och uppblåsbara figurer som man placerar nere på marken eller på en byggnad. 

Tänk på att en ballong eller zeppelinare ska högt upp i luften och den ska kunna röra sig fritt i en radie på ca 20–25 meter, beroende på vindstyrka. Så var tydlig i ditt budskap, till exempel bara en logga. 

Luftfartsverkets regler säger att jätteballonger och zeppelinare får skickas upp 40 meter utan positionsljus. I vissa kommuner kan bygglov krävas. Vi hjälper till med både eventuella bygglov och att se vilka möjligheter som finns att synas riktigt stort just på er plats eller byggnad. 

Design och original

Hur ditt budskap utformas är avgörande för att det ska nå fram så bra som möjligt. Därför är vårt absoluta råd att alltid ha ett professionellt framtaget original som underlag för produktionen. Vi hjälper gärna till med idéer, grafisk formgivning och originalarbete. Det gäller även fotografering, om du behöver fina bilder från företaget eller på produkter.

Montage i hela Norden

Montage kräver kunskap för att produkten ska hålla och sitta kvar på ett säkert sätt. Därför har vi montörer med olika specialistkunskaper. Vi kan ordna med montage i hela Norden.

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.