Mattor

Mattor är en bra yta för budskap, så glöm inte golvet

Vi erbjuder olika typer av mattor och de kan vara med eller utan ert eget tryck. 

Entréer och interiör

En matta i entrén minskar förstås mängden smuts och fukt inne i lokalen. Men även på övriga ”gångstråk” i butiker och på arbetsplatser kan det vara lämpligt med mattor som minskar risken för halkolyckor och slitage på golvet. Och så skapar de förstås ett trevligt intryck. Vi erbjuder dessa mattor med och utan ert eget tryck.

Mässor och PR

Golvet är en mycket bra yta att exponera budskap på. Vi kan trycka text, en logotype eller till och med en fotografisk bild på mattan. Mattor med budskap passar utmärkt på mässor och event. Mattorna som vi tar fram kan vara små eller uppemot 1000 kvadratmeter stora.

Ergonomi och säkerhet

Det finns även speciella mattor för ergonomi och säkerhet, så kallade avlastningsmattor, som bidrar till att minska arbetsskador och sjukdagar hos personalen. 

Välkommen att kontakta oss, så ger vi förslag på en matta som passar era behov.

Design och original

Hur ditt budskap utformas är avgörande för att det ska nå fram så bra som möjligt. Därför är vårt absoluta råd att alltid ha ett professionellt framtaget original som underlag för produktionen. Vi hjälper gärna till med idéer, grafisk formgivning och originalarbete. Det gäller även fotografering, om du behöver fina bilder från företaget eller på produkter.

Montage i hela Norden

Montage kräver kunskap för att produkten ska hålla och sitta kvar på ett säkert sätt. Därför har vi montörer med olika specialistkunskaper. Vi kan ordna med montage i hela Norden.

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.