Skyltar

Svensktillverkade skyltar av hög kvalitet, i många olika material och lösningar, för både inomhus- och utomhusmiljöer

Ljusskyltar, plåtskyltar, LED-skyltar, stolpskyltar/pyloner, inomhusskyltar, neonskyltar, fasadskyltar, mässingsskyltar, plastskyltar och frigolitskyltar är exempel på olika typer av skyltar som vi kan ta fram till dig. När du beställer skyltar av oss får du svensktillverkade skyltar av hög kvalitet.

Behöver du hjälp med förslag på vilken typ av skylt som passar för ditt syfte? Hör av dig till oss. Allt vi behöver veta i ett första skede är vad budskapet ska vara (eller hur loggan ser ut) och få en bild på ytan/placeringen där skylten skall vara. Då kan vi ge förslag på en lösning som fungerar för miljön din skylt ska sitta i.

Med tanke på miljön

Skyltar är oftast gjorda av aluminium, akryl, färg och folie. Inom dessa områden går miljöarbetet framåt, men kanske inte så fort som man kan önska. Därför är det viktigt för oss att fabriken tillverkar skyltar av hög kvalitet och att fabriken har ett seriöst arbetsmiljöarbete. Det innebär att du får en skylt som håller länge och att fabriken följer de lagar och säkerhetskrav som ställs, både gällande miljön i stort och för de som arbetar i fabriken. Därför arbetar vi med svenska fabriker och får på så sätt inte heller onödigt långa transporter.

Design och original

Hur ditt budskap utformas är avgörande för att det ska nå fram så bra som möjligt. Därför är vårt absoluta råd att alltid ha ett professionellt framtaget original som underlag för produktionen. Vi hjälper gärna till med idéer, grafisk formgivning och originalarbete. Det gäller även fotografering, om du behöver fina bilder från företaget eller på produkter.

Bygglov

Vissa produkter kräver bygglov från din kommun. Om det behövs kan vi hjälpa till med allt kring det.

Montage i hela Norden

Montage kräver kunskap för att produkten ska hålla och sitta kvar på ett säkert sätt. Därför har vi montörer med olika specialistkunskaper. Vi kan ordna med montage i hela Norden.

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.