Frigolitskyltar och frigolitloggor

Utskuren frigolit är ett effektfullt sätt att göra logotyper, texter och figurer i 3D

Materialet frigolit och frigolitskyltar är något man kan vara riktigt kreativ med. En logotype eller text utskuren i frigolit som sätts upp på väggen blir ett snyggt blickfång i 3D på kontoret, i butiken, i restaurangen eller på mässan. Fristående större 3D-figurer i frigolit är också något som vi kan ta fram.

Man kan lacka och printa direkt på frigolit, så här kan man tänka både i färg och 3D när man designar. De fristående figurerna gör sig bra i t.ex. butiker och utställningar. 

Bokstäver och logotyper kan skäras ut och ges effekter som kan vara svåra att uppnå med andra typer av skyltar. Vill man få en extra exklusiv känsla kombinerar man ett annat material med frigolit, t.ex. en högblank plexifront på framsidan av bokstäverna eller logotypen. Med andra ord, frigolit är ett material man kan vara riktigt kreativ med!

Med tanke på miljön

Frigolit kan återvinnas eller sorteras som brännbara grovsopor.

Design och original

Hur ditt budskap utformas är avgörande för att det ska nå fram så bra som möjligt. Därför är vårt absoluta råd att alltid ha ett professionellt framtaget original som underlag för produktionen. Vi hjälper gärna till med idéer, grafisk formgivning och originalarbete. Det gäller även fotografering, om du behöver fina bilder från företaget eller på produkter.

Montage i hela Norden

Montage kräver kunskap för att produkten ska hålla och sitta kvar på ett säkert sätt. Därför har vi montörer med olika specialistkunskaper. Vi kan ordna med montage i hela Norden.

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.