Vepor / Banderoller

Vepor och banderoller är perfekta lösningar när du vill synas stort utomhus och inomhus

Kännetecknande för vepor och banderoller är att det är stora format printade på ett mjukt material som tål tuffa miljöer. På husfasader, väggar och byggstaket använder man ofta vepor med budskap. De kan även användas inomhus, t.ex. hänga dem från taket eller om du vill dölja en vägg. Vi printar budskapet på olika material beroende på vepans storlek och vilken miljö den ska placeras i. Materialet som vi printar på kan vara homogent eller så kan det ha små hål för att släppa igenom luften. Det finns även miljövänligt material, som inte innehåller ämnet ftalater.

Med tanke på miljön

Det finns olika typer av material att välja bland när du ska göra vepor och banderoller med miljön i åtanke. För att ta fram rätt lösning behöver vi ha en dialog med dig så vi förstår vad du vill uppnå, hur länge budskapet ska sitta uppe och i vilken miljö det ska sitta.

Vi är nästan ensamma i Sverige om att kunna erbjuda det senaste på marknaden: En maskin som kan printa med miljövänliga, icke hälsofarliga färger på de flesta material som papper, folie, tapet, väv, glas m.m. Bläcket innehåller ingen NVC, som är en giftig förening som finns i många UV-bläck. Dessutom är bläcket Greenguard Gold Certified, vilket innebär att det uppfyller strikta kriterier för säkerheten för mottagliga individer som barn, äldre och sjuka. Med andra ord: bläcket är mycket bra för oss alla!

Trycket ger bättre färgåtergivning, högre skärpa och korrekta färger, matchade enligt Fogra39 standard. Prisbilden gör att du har råd att få det bästa trycket på marknaden, miljöaspekten får du på köpet!

Design och original

Hur ditt budskap utformas är avgörande för att det ska nå fram så bra som möjligt. Därför är vårt absoluta råd att alltid ha ett professionellt framtaget original som underlag för produktionen. Vi hjälper gärna till med idéer, grafisk formgivning och originalarbete. Det gäller även fotografering, om du behöver fina bilder från företaget eller på produkter.

Bygglov

Vissa produkter kräver bygglov från din kommun. Om det behövs kan vi hjälpa till med allt kring det.

Montage i hela Norden

Montage kräver kunskap för att produkten ska hålla och sitta kvar på ett säkert sätt. Därför har vi montörer med olika specialistkunskaper. Vi kan ordna med montage i hela Norden.

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.