Profilprodukter

Utbudet av profilprodukter är stort, vi hjälper dig att hitta den perfekta produkten för just ert företag

Profilprodukter, giveaways, presentreklam – vi kan ta fram i stort sett vilken produkt som helst, med ert budskap eller logo på. Allt från från väldigt enkla, billiga profilprodukter till produkter med en högre prisbild. Vår starka sida är engagemanget i att hjälpa kunden att hitta rätt profilprodukt för sitt företag. Låt höra vad ni har för önskemål. Det är bara att fråga oss om det är något speciellt du söker eller om du vill att vi tar fram förslag som kan passa ert företag.  

Våra utvalda leverantörer följer förstås de regler och lagar som finns för producenter. Men du kan hjälpa till med miljötänket genom att välja produkter av bra kvalité, de håller längre. Leveranstiden har också betydelse. Att vara ute i god tid med en beställning innebär ofta att transporten kan göras med ett miljövänligare och billigare alternativ. Söker du ekologiska och miljövänliga profilprodukter eller giveaways, så finns det många bra alternativ som vi kan rekommendera. Några exempel är pennor med miljövänligt bläck, kläder som inte innehåller giftiga ämnen/färger och ekologiska material. 

Svensktillverkat godis

Profilgodis med eget tryck finns som tuggummi, ekologisk choklad, tvistad choklad, ekologisk tablettask, tvistad karamell, klubbor m.m. Inför jul, påsk och sommar finns det specialprodukter att välja bland. Godiset är svensktillverkat och innehåller förstås endast godkända ämnen.

Lakrits finns av mycket hög kvalité, söt- och saltlakrits (9 % rålakrits från Kalabrien). Du kan även välja chokladöverdragen lakrits samt lakritsprodukter för matlagning och bakning. Gemensamt för alla produkter är omsorgen kring ursprung, tillverkningsmetoder och ingredienser. Perfekta presenter och giveaways.

Skatteverkets regler för gåvor

Skatteverket har regler för gåvor, du kan läsa mer på Skatteverkets webbsida eller fråga oss om du vill veta mer.

Skatteverket

Design och original

Hur ditt budskap utformas är avgörande för att det ska nå fram så bra som möjligt. Därför är vårt absoluta råd att alltid ha ett professionellt framtaget original som underlag för produktionen. Vi hjälper gärna till med idéer, grafisk formgivning och originalarbete. Det gäller även fotografering, om du behöver fina bilder från företaget eller på produkter.

Inspiration från några av våra leverantörer

Det här är några av leverantörerna, hos vilka vi har specialavtal som ger dig som vår kund lägre priser. Titta gärna runt och hör av dig till oss om det är någon speciell produkt du är intresserad av, så återkommer vi med offert. 

White Label
MerxTeam
Toppoint
Haupt Lakrits
Bregmos
Heavenly by Schöttinger
Fruit
Texet
Sandryds

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.