Skyddsprodukter Covid 19

Lilla Wilma i sjukvårdskläder får illustrera området Skyddsprodukter relaterade till Covid 19-pandemin. Hör av dig till mig om ditt företag behöver beställa skyddsutrustning eller annat för de situationer som uppkommer på företag och i butiker, när vi behöver ta hänsyn till varandra på ett nytt sätt.

Wilma 3 år klädd som sjuksköterska

Salivtest för Covid-19 antikroppar

Det här är ett snabbt, enkelt och tillförlitligt salivtest för Covid-19 antikroppar, tillverkat i USA och ämnat för professionellt bruk. Ett salivprov och efter 15 minuter får man svar på om det finns antikroppar för Covid-19. Snabb leverans! Ring eller mejla för offert.

CovAbScreen™ salivtest för Covid-19 antikroppar:
  • Salivbaserat – icke-invasiv
  • Snabba resultat – 15 minuter
  • Sensitivitet: 97,1 %
  • Specificitet: 99,7 %
  • Detekterar alla 3 antikroppsklasserna (IgA, IgG och IgM)
  • Tillverkad i USA
  • CE-certifierad
  • FDA EUA godkänd
  • Finns i både 1-pack och 50-pack.
Se film hur enkelt testet görs i 4 steg

Munskydd i olika säkerhetsklasser och annan skyddsutrustning

Vi erbjuder munskydd Typ IIR, Typ IIR Steril, Typ II, Typ I och filtrerande halvmasker med och utan ventil. 

En giveaway med omtanke: er egen förpackning munskydd Typ IIR med er logga tryckt på förpackningen 

De brandade förpackningarna innehåller 10 stycken vätskeavvisande munskydd Typ IIR i tre lager för engångsbruk. Dessa munskydd har justerbar näsklämma och elastiska öronband. Dokumenterad filtereffektivitet ≥ 99 %. Testat och godkänt enligt EN14683:2019, ISO 22609:2004.

Förutom munskydd erbjuder vi exempelvis puderfria undersökningshandskar som är godkända för användning i vården och för livsmedelskontakt.

Här kan du se katalogen med fler skyddsprodukter

En portabel stolpe med avspärrningsband – snyggare än koner för att leda rätt, spärra av eller för att skydda objekt

Vi har sett många tillfälliga lösningar när det gäller att spärra av och leda rätt under pandemin. Snyggt och elegant blir det med TempaLine Style som är en portabel köstolpe med ihopfällbar fot och 2,1 meter rött eller svart textilband. Höjden på stolpen är 93 cm och den fungerar lika bra inomhus som utomhus. 

Enkel att bära, förvara och transportera

Det här är en perfekt lösning när du behöver en temporär avspärrning. Förutom att den ser snygg ut är den lätt att förflytta och tar liten plats när den ska förvaras. 

Vi kan även trycka er logotype med vit gummibaserad färg på båda sidor av bandet. I det här fallet kan loggan inte vara alltför liten eller detaljerad – mejla gärna loggan tillsammans med din förfrågan, om du vill att vi lämnar offert inklusive tryck.

Foten skjuter man in i stolpen med ett enkelt handgrepp. Sedan har du ett runt rör som enkelt kan bäras och transporteras. 

Här kan du se en video som visar produkten

COALA CONVERSAFE™ är en självhäftande film med världsunikt patent som ger skydd mot virus och bakterier

COALA CONVERSAFE™ ger konstant och effektivt skydd mot virus* och bakterier* under lång tid. Filmen ger 90 procents skydd 60 minuter efter appliceringen och mer än 99 procents skydd efter 24 timmar. Effekten är långvarig, fortfarande efter 4 år är skyddet mot bakterier och virus intakt.

Kontor, restauranger, mottagningar, butiker, äldreboenden, skolor, offentliga miljöer, kollektivtrafik – på alla platser där många människor rör sig finns det ytor som är särskilt utsatta för att sprida virus och bakterier, trots daglig rengöring. Det kan till exempel handla om dörrhandtag, ledstänger, bordsskivor, touch-screens av glas och lysknappar. Täck dessa ytor med COALA CONVERSAFE™ så har ni skydd dygnet runt.

Ytan där filmen har applicerats rengörs med vanliga rengöringsprodukter och är ofarlig för hudkontakt. Filmen är EcoCert Certified.

COALA CONVERSAFE™ är livsmedelsgodkänd så filmen kan även användas på ytor som kommer i kontakt med livsmedel.

COALA CONVERSAFE™ finns på rulle i olika bredder och längder, som man kan skära ut önskad storlek från. Det finns även ark som är färdigskurna i storlek för dörrhandtag. Etiketter för att märka upp ytorna som man applicerat COALA CONVERSAFE™ på följer med.

På filmerna visas hur enkelt filmen appliceras på bordsyta och dörrhandtag.

Kontakta oss för mer information och priser.

* COALA CONVERSAFE™ skyddar effektivt mot coronavirus 229E, säsongsinflunsa, herpes (HSV-1), bindhinneinflammation, stafylokocker, salmonella, e.coli bakterier m.fl.

Välkommen med din förfrågan!
Ring 0766-470 480 eller
mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även mejla din förfrågan via det här kontaktformuläret. Beskriv vad du vill ha hjälp med och bifoga gärna en bild om det gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialval efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår en signal.