Flaggor

Flaggor med budskap eller företagets logotype är kostnadseffektiv exponering

Vi kan printa vilket motiv som helst på en flagga, men för att den ska synas riktigt bra kan man tänka på att flaggor gör sig bäst när de har starka färger och stora, tydliga symboler. Då blir budskapet klart och tydligt. Reklamflaggor och företagsflaggor för flaggstänger kan tillverkas i olika kvaliteter:

Stickad polyester: En tunn polyester med högglansig yta. 

Vävd polyester (marinpolyester): Ett traditionellt material för flaggor. 

Strong mesh polyester: Det mest hållbara flaggtyget som fördubblar livslängden jämfört med vanlig polyester.

Flaggans storlek i proportion till flaggstångens längd

Flaggstångens längd bestämmer flaggans storlek. En horisontell flagga gör man i de flesta fall i samma mått som den svenska flaggan och då har man som tumregel att längden på flaggan ska vara 1/4 av flaggstångens längd. En vertikal flaggas höjd brukar vara 1/3 av flaggstångens längd.

Välkommen att kontakta oss med din förfrågan. Beskriv syftet med flaggan så ger vi förslag på material.

Design och original

Hur ditt budskap utformas är avgörande för att det ska nå fram så bra som möjligt. Därför är vårt absoluta råd att alltid ha ett professionellt framtaget original som underlag för produktionen. Vi hjälper gärna till med idéer, grafisk formgivning och originalarbete. Det gäller även fotografering, om du behöver fina bilder från företaget eller på produkter.

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.