Mässprodukter

Vi kan ordna alla mässprodukter till er monter, från mattor och väggar till giveaways

Du behöver inte leta runt efter olika mässprodukter, vi kan hjälpa till med att ta fram en komplett lösning för att ditt företag ska synas på bästa sätt vid ditt nästa event eller utställning. Vi erbjuder mässprodukter både från de stora producenterna och även från mindre tillverkare av t.ex. vikväggar, displayer och bord. Till det kan vi även producera snygga montermattor med det budskap du vill ha och 3D-figurer i frigolit om du vill ha ett iögonfallande blickfång.

Profilerade kläder, profilprodukter, giveaways m.m. är vanligt vid mässor, vi tar gärna fram förslag som passar ditt företag och det specifika eventet. Även mässmontering ingår i vårt produktutbud.

Vänta inte med att höra av dig. Om det är många saker som ska komma på plats finns det att tjäna på framförhållning – alla slipper stressa och du kan komma under din budget!

Med tanke på miljön

Vi har koll på olika miljövänliga lösningar, kontakta oss så berättar vi mer.

Design och original

Hur ditt budskap utformas är avgörande för att det ska nå fram så bra som möjligt. Därför är vårt absoluta råd att alltid ha ett professionellt framtaget original som underlag för produktionen. Vi hjälper gärna till med idéer, grafisk formgivning och originalarbete. Det gäller även fotografering, om du behöver fina bilder från företaget eller på produkter.

Montage i hela Norden

Montage kräver kunskap för att produkten ska hålla och sitta kvar på ett säkert sätt. Därför har vi montörer med olika specialistkunskaper. Vi kan ordna med montage i hela Norden.

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.