Vattenflaskor / Dryck

Flaskor med dryck och egen etikett är en populär produkt

Beställ dryck i flaskor med er egen etikett. Innehållet kan vara vatten, läsk, energidryck eller ekologisk öl. Du kan välja modell på flaskan och mellan olika typer av korkar. 

Vattnet kan du välja mellan svenskt vatten, mineralvatten och källvatten. Både mineralvatten och källvatten innehåller naturliga mineraler. Du väljer även om vattnet ska vara neutralt eller smaksatt med exempelvis citron eller päron.

Vatten finns i 33 cl och 50 cl petflaskor och med olika typer av korkar. 

Läsk finns i smakerna cola, apelsin och must och i 33 cl eller 50 cl petflaskor.

Energidryck finns som vanlig och sockerfri.

Den ekologiska ölen är ett ljust och balanserat helmaltsöl med en frisk och fyllig karaktär. Ölen finns i 33 cl glasflaskor och du kan välja mellan alkoholfri och 3,5% alkoholhalt. 

Kontakta oss för mer information och priser.

Design och original

Hur ditt budskap utformas är avgörande för att det ska nå fram så bra som möjligt. Därför är vårt absoluta råd att alltid ha ett professionellt framtaget original som underlag för produktionen. Vi hjälper gärna till med idéer, grafisk formgivning och originalarbete. Det gäller även fotografering, om du behöver fina bilder från företaget eller på produkter.

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.