Solfilm

Solfilm ger ett behagligare inomhusklimat, lägre energikostnader och fasaden ett nytt utseende

Ljusreflexer, besvärande värme och intensivt ljus försämrar arbetsmiljön. En modern solfilm ger effektiv avskärmning och skapar förutsättningar för ett behagligare inomhusklimat oavsett årstid.

En solfilm blockerar upp till 80 procent av solens värmande strålar och gör därmed att det går åt mindre energi för att kyla lokalerna under varma sommardagar. Även 99 procent av UV-strålarna (som starkt bidrar till att möbler, golv och annan inredning bleks) blockeras med en solfilm. 

Solfilmernas isolerande egenskaper stänger även ute kyla, så vintertid kan solfilmen bidra  till lägre kostnad för uppvärmning. Bra för miljön och ekonomin.

Solfilm ger fönsterglaset ett visst splitterskydd. Det betyder att om fönstret går sönder håller solfilmen glasbitarna på plats och risken att någon skär sig på trasigt glas minskar. 

Solfilm finns för olika ändamål och i olika toningar. Den kan appliceras på fastigheter, plana glas, bilar, husbilar och båtar.

Hos Solfilmsgruppen, som är en av våra leverantörer, kan du läsa mer om solfilm.

Kontakta oss för att mer hjälp av vilken solfilm som passar ditt behov. Vi hjälper även till med montering.

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.