Trycksaker

Du kan beställa alla trycksaker av oss, smått som stort

Trycksaker är ett område som omfattar mycket. Det kan vara affischer, kuponger, block, broschyrer, flyers, informationsblad, foldrar, förpackningar och mycket annat. 

Genom åren har vi byggt upp ett stort och pålitligt leverantörsnätverk av tryckerier som är specialiserade på olika typer av trycksaker. Det innebär att oavsett om du behöver ett fåtal exemplar eller en riktigt stor upplaga, digitaltryck eller offsettryck, kan vi erbjuda dig kvalitetstryck till rimliga priser – och en enda kontaktperson.

Vi ger gärna förslag på papperskvaliteter, tryckteknik och efterbehandlingar som exempelvis prägling eller formstansning, som man kan välja att göra när trycksaken ska sticka ut på ett speciellt sätt. 

Med tanke på miljön

Trycksaker är ett område där det finns möjlighet att göra bra val med tanke på miljön, det berättar vi gärna mer om.

Välkommen att kontakta oss för offert!

Design och original

Hur ditt budskap utformas är avgörande för att det ska nå fram så bra som möjligt. Därför är vårt absoluta råd att alltid ha ett professionellt framtaget original som underlag för produktionen. Vi hjälper gärna till med idéer, grafisk formgivning och originalarbete. Det gäller även fotografering, om du behöver fina bilder från företaget eller på produkter.

Ring 0766-470 480
eller mejla bjorn@synsdu.nu

Du kan även skicka offertförfrågan via detta formulär

Beskriv vad du vill ha hjälp med. Bifoga gärna en bild om förfrågan gäller en specifik yta eller miljö som vi kan behöva anpassa materialet efter. Vi kontaktar dig om vi behöver mer information för att unna ge dig en offert. Ibland är det enklare att prata – då är det bara att du slår oss en signal.